onsdag 29. juli 2009

Lazy Town kaviar

Må slå et lite slag for Bergensbedriften Kavli som har laget en mild utgave av sin vanlige kaviar. Husker selv fra da jeg var liten og spiste kaviar med apekatt utenpå tuben. Det var selvfølgelig mye gjevere å spise "apekatt-kaviar" enn vanlig kaviar. Lazy Town kaviar er vel intet unntak, tenker jeg. Her i huset er ihvertfall kaviar populært, spesielt nå med Stephanie og Sportacus på tuben.

Snart skole- og barnehagestart

Så dissse skjønne sekkene på Lirum Larum Leg. Passer kanskje best til barnehagebarn, men de var jo bare utrolig søte.
Leverandøren heter CoQ en Pâte.


Rosa uglesekk

Grå apesekk

Brun elefantsekk

Skoleveske til skolebarna

(CoQ enPâte produserer trendy vesker, ryggsekker og accessories til barn samt store weekend/ shopping bags som både kan brukes av barn og voksne.

Alt er produsert i økologisk bomuld og med omtanke og respekt for både mennesker og miljø.

CoQ en Pâte forhandles kun hos få utvalgte butikker og alle varer er produsert i begrenset opplag. Lirum Larum er alstå en av disse utvalgte butikkene.)

Min yndlingsbutikk over aller yndlingsbutikker blir nettbutikk!!

Midt inni det koseligste av det koselige Århus; nærmere bestemt Volden 23, ligger min yndlingsbutikk "Lady Marmelade". Nå er den også blitt nettbutikk. De har sååååååå mye fint og ekslusivt som du ikke finner andre steder. Også har de økologiske babyklær, tøybleier og de deiligste ulltepper. Litt til mor har de også.