lørdag 9. mai 2009

Tenk å drømme om knagger.....

Denne knaggrekken designet av det amerikanske formgiverparet Charles og Ray Eames er bare så stilig. Det samme er prisen....Du kan kjøpe den på Designtorget. Heldigvis har House Doctor en veldig fin kopi til en helt annen pris. Vet at Solstrand i Hollendergaten har tatt inn noen eksemplarer. Ellers kan de kjøpes på nett hos Nordhjem.


Hang-it-all fra Charles og Ray Eames
:


Knaggrekken Ilva fra House Doctor:

Rice

Flere kjøkkenting....Rice er enda et dansk merke som lager stilige og praktiske småting til huset. Rice selges hos diverse forhandlere i Bergensområdet. Du finner dem også på nett hos Nordhjem, Sweet Memories og Mitt Rom. For oss med barn er det også veldig greit at de har mye i barnevennlig plast:)

Sweet Memories

Jeg tenker mye hus for tiden. Planlegger innredning av det nye huset og prøver å se for meg hvordan det blir. Jeg har alltid vært fan av åpne hyller på kjøkkenet og nå får vi endelig anledning til å ha det!
Men da må jo det som står på hyllene være dekorativt:) Har funnet nettsiden SweetMemories.no som har så masse skjønt til kjøkken, bad, barnerom og diverse andre interiørsmåting.

Likte veldig godt disse eplekrusene samt Charlie og Lola krusene.
Dessverre må jeg vente med bestilling til vi har kommet inn i det nye huset....

onsdag 6. mai 2009

Travle tider

Jeg har dessverre ikke vært mye aktiv på bloggfronten i det siste. Vi har kjøpt oss nytt hus!:) Så de siste ukene har gått til shining av huset vi bor i nå, og som skal selges. Og ikke minst egentrening da...Det må også til for å holde oss mødre oppegående. Regner med å komme sterkere tilbake....