mandag 2. mars 2009

Tid for lettere sko

Våren er tid for å begynne med lettere sko. Godt brukte vintersko settes bort sammen med Cherrox-støvlene. Husker selv hvor deilig det var å hoppe strikk med Converse-lignende sko når våren kom. Fikk aldri Converse da jeg var liten, og det er vel slik at mine barn skal få alt jeg ikke fikk? I dag kan skoene kjøpes til hele familien, selv om jeg tviler på at min mann vil gå med dem. ..Men de finnes jo i diverse farger og modeller. De mest kjente er nok All Star skoene fra Converse.
Legger også ved bilder av Vans-sko. Alle skoene kan kjøpes hos Urbankids.

søndag 1. mars 2009

Katvig med støvler

Katvig har nå begynt med støvler som matcher deres Big Apple regntøy. Støvlene fåes i rødt og blått i str 19 - 39. Så også mor kan få dem:) Jeg har kjøpt mine hos Milly Molly Mandy.

Small Paul by Frank Paul

Paul Frank har vært på markedet en stund med sin lett gjenkjennelige Julius som logo. Deres humoristiske klær er enkle å like for barneøyne. De er ihvertfall lagt merke til her i huset. Selv om plaggene er litt dyre (synes jeg) kan en gjøre salgskupp iblant. Her i Bergen finnes merket blant annet hos Lilla Gorilla. PÅ nettet kan merket kjøpes hos Urbankids.