lørdag 18. oktober 2008

Kule barnetøfler i ullfilt

Den svenske designeren Pia Wallèn har designet disse herlige ulltøflene. De er enkle i designen og finnes i en rekke flotte farger. Du får tak i dem blant annet hos Hjerter av ull. Passer godt for barneføtter når det nå begynner å bli kaldt i været. Du trenger ihvertfall ikke være redd for at de fryser på føttene med tøfler av ull:)

fredag 17. oktober 2008

Nytt hos Lindex

Har tidligere nevnt at jeg synes Lindex har fått mye fint. De skuffer heller ikke i høst. Selv om det er en kjede går det ann å kjøpe klesplagg med særpreg. Blant annet denne blå dongerikjolen..
Lindex Shop Online - Klänning

Salg hos H&M

Ihvertfall er det salg på en del fine varer på nettshopen deres. Vinterbukse til 79,90 er vel ikke å forakte? De har selvfølgelig salg på dame- og herreklær også.

MeMini

Ser at jeg ikke har hatt noen innlegg om MeMini`s høstkolleksjon enda. Enda de har så mye fint! I "fødebyen" Haugesund har de nå åpnet i nytt butikklokale da de fikk problemer etter en brann ved det forrige lokalet.


De har også nettbutikk og blogg. På bloggen får du også en liten sneak-preview over noen av vårplaggene for vår 09:)


Her er noen bilder av klær som finnes i butikkene nå. Klærne fåes kjøpt på nett: MiniMe, Lille Tordivel, Monochico eller i butikk: Lysthuset og Min Engel (som også har nettbutikk. Sjekk ut MeMinis egen nettside så finner du flere forhandlere.

onsdag 15. oktober 2008

Hm, julegaver allerede?

Ja, jeg vet det er tidlig å begynne å tenke på julegaver allerede i midten av oktober. Men noen liker å være tidlig ute. Derfor vil jeg tipse om en veldig fin nettbutikk som heter Alveslottet. Den er ihvertfall midt i blinken for mine to prinsesser på 2 og 4 år. Men jeg tror du vil finne mye fint for både yngre og eldre gutter og jenter. Butikken har til nå vært ren nettbutikk med lager på Paradis. Men nå i oktober åpner de en fysisk butikk i Minde Allé nr. 1:)

En Gul Knapp i Østre Skostredet har åpnet

I helgen åpnet En Gul Knapp sin butikk i Østre Skostredet. Butikken har stort sett det samme som i nettbutikken pluss litt ekstra, som jeg regner med det etterhvert også blir mulig å få tak i nettbutikken. Jeg vet ihvertfall at det er mulig å ringe dem for å bestille noe de har i butikken, men som ikke er lagt ut i nettbutikken:) Foruten barneklær har de godt utvalg av klær til "ho mor sjølv". De har også noe interiør og sko.

Mala kjole til dame

Milly Molly Mandy blogger!

Nå har Milly Molly Mandy fått bloggen opp. Regner med at den kommer til å bli jevnlig oppdatert av Tina. Det blir kjekt å følge med.

ChillNorway

Det kommer stadig flere flotte norske klesmerker som kan konkurrere med de beste. ChillNorway er et av dem. De to damene bak merket lager klær til både dame og pike. Flere nettbutikker selger merket. Her i området kan du nå få ChillN-klærne hos Lysthuset.

Tina Wodstrup

Lysthuset på Amfi Os har tatt inn det danske klesmerket Tina Wodstrup som lager klassiske barneklær til både gutt og jente. Høstens kolleksjon går i blått, brunt og rosa. Klærne passer godt til å matches dersom du har både gutt og jente og ønsker å matche klær. Jeg likte spesielt godt velourklærne. Du finner et bra utvalg av disse hos Monica på Lysthuset.






Nøstebarn

Nøstebarn har flyttet sine lokaler fra Hop til Midttun (Hardangerveien over Skoringen). De har
også fått ny katalog og en del nye varer. Deres herlige ullgensere og ribbukser er kommet i nye farger. De har dessuten fått en del nye strikkeoppskrifter for oss som er opptatt av det:) Alt ull hos Nøstebarn er selvfølgelig ubehandlet.