søndag 29. juni 2008

Forelsket i vegg

Vi har endelig fått innredet loftet vårt. Ting tar tid og ting koster penger. Så nå når vi har bodd her i fem år er vi endelig på vei til å bruke loftet. Fremdeles står det småting igjen som å sparkle lister og å få stolene vi har bestilt fra nederlandske Riviera Maison.

Her er barneutgaven av Nicholas Wingchair. Ønsker meg to slike også ja....:)

Endeveggen er tapetsert med tapet fra Harlequin. Den er hvit med lyseblå blomster som har gullkant rundt. Ikke helt enkelt å se fargene på bildet, men det er vel første gang jeg er blitt forelsket i en vegg...



.

Bilder fra barnerom



Sommerkjole fra danske Mala

Falt helt for denne kjolen fra danske Mala. Kjøpte den på Lysthuset på Amfi Os til eldstejenta. Lysthuset er en butikk som selger både interiør, barneklær, dameklær og forhåpentligvis også snart barnesko.


En kan også matche kjolen med andre plagg til både pike og mor:

Det ble Ikea skap

Jeg bestemte meg til slutt for å gå for Ikea sine Leksvik skap. Skapene er i massivt tre. De ble malt i hver sin farge. Det ene lysegult og det andre lysegrønt. Jeg byttet også ut knottene med skikkelige porselensknotter. Dessuten byttet jeg ut interiøret i skapene. Nederst har skapene en praktisk skuff som bare fikk nye knotter. Resten av skapet hadde uttakbare hyller og garderobestang. Jeg beholdt en hylle øverst. I tilleg kjøpte jeg Elfa-kurver som passet inni. De er greie fordi de er av tråd slik at en kan se innholdet og er plassbesparende. Jeg fikk plass til en kort garderobestang ved siden av kurvene. Og er ikke minst veldig fornøyd med resultatet!




Detaljer: