lørdag 24. mai 2008

KLEA hos Milly Molly Mandy

Klea er et nytt merke hos Milly Molly Mandy på Os. Klærne er hjemmesydde. Tøyet som er loppemarkedfunn gjør klærne myke og deilige. Da jeg var i butikken hadde de bukser og skjørt inne. Minstejenta mi er ihvertfall blitt veldig glad i sin bukse. Hun er bare to år. Buksa er str 4 år, og kan dermed brukes som capri senere.

fredag 16. mai 2008

Klesskap igjen

Har ikke kjøpt nye skap til barnerommet enda. Liker fremdeles Oliver Furniture sine skap, men de blir kanskje litt dyre i lengden. De er ikke så store og må derfor byttes ut om noen år når jentene blir eldre.
Linneas Hage har mange fine gamle skap, men de er også dyre og må i tillegg fraktes.
Har satt ut annonse på FINN om at jeg ønsker å kjøpe skap. Håper noen imøtekommer mine ønsker der.
Et annet alternativ jeg har funnet er Ikeas Leksvik skap for barn. Disse er i heltre og kan bli riktig så fine dersom de males. Kjøpte nettopp en kommode i samme serie som jeg malte franskgrå og satte på nye knotter fra House Doctor. Så for øyeblikket er det mitt heteste forslag også for klesskapene.

Madickenbluse

Datteren min på 4 år er veldig glad i Astrid Lindgren filmene om Madicken. Og da mamma er tilsvarende glad i klesstilen i disse filmene har hun funnet ut at det er lurt å gi noen av klærne Madicken til fornavn. Å ha en Madicken-bluse eller Madicken-sko på er jo kjempestas. Igjen fant jeg en liten skatt hos Lindex. Blusen er dessuten en del av deres økologiske barneklær.
Blusen er hvit og blåstripet med tynne rosa striper innimellom. Den finnes i str 86-146.

Nydelig og søt kjole til vår- og sommerfesten

Ser det er noen uker siden jeg blogget sist. Har vært travelt opptatt med å være ute i det fine været i det siste:) Men for noen uker siden fant jeg denne kjolen på Lindex. Den ble innkjøpt til minstejenta på snart to år. Utrolig søt synes jeg, og kun 199,- Må igjen si at flere av kjedebtuikkene har kommet seg veldig de siste årene. Mye fint å finne til en billig penge.
Picture from Lindex Shop Online